BAVET HOOIAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Hooiaard. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 22:24 Prima
15 nov 2022 om 19:48 Super vriendelijke bezorger eten was super lekker
10 okt 2022 om 23:16 Ik had de vegan optie genomen, normaal is dit tomatensaus met rucola en feta. Ik heb enkel pasta met gewone tomatensaus gekregen, niet echt wat ik verwacht had. Ik kan thuis ook gewoon pasta met tomatensaus opwarmen.
5 okt 2022 om 18:52 Zoals steeds heel lekkere spaghetti Vlugge en vriendelijke bezorger
26 sep 2022 om 14:06 Koud eten en veel te lang wachten tot ons eten er was
17 aug 2022 om 17:36 Verschillende zaken niet geleverd
27 jun 2022 om 21:17 Wy eten altyd in bavet,als we gaan shoppen! Maar zoontje lief wou vandaag zyn lievelingspasta
25 jun 2022 om 23:05 3uur op voorhand besteld en toch een uur te laat pas aangekomen. Verschillende zaken van de bestelling verkeerd.
21 jun 2022 om 20:09 Ruim op voorhand besteld, maar toch meer dan een half uur te laat bezorgd. Jammer.
28 mei 2022 om 20:51 Heel goe
14 apr 2022 om 20:28 Lekkere pasta!! Enkel iets langer moeten wachten dan van te voren aangegeven. Maar zeker niet te lang.
12 apr 2022 om 23:35 Superlekker en een super bezorging!