BAVET HOOIAARD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Hooiaard. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 20:56 Heel lang moeten wachten. Pasta das oké maar de extra haloumi erbij was amper gebakken.
1 mei 2024 om 22:48 Duurde 2 uur voor het er was
19 apr 2024 om 11:11 Bestelling werd geannuleerd 45 min na de bestelling. Mss iet sneller laten weten in de toekomst.
7 apr 2024 om 22:52 een ramp, ik bestel nooit meer iets via takeaway, als je bestelling niet aankomt, kan je niemand contacteren, er is geen service, die 90 minuten kloppen trouwens niet, het was 2u en de jongeman die leverde wist dit niet
22 mrt 2024 om 20:49 Lauwe, vrij droge Pasta Polognaise. Te veel peper, te pikant (het is nochtans geen pikante schotel). Helemaal anders dan op restaurant zelf.
18 mrt 2024 om 20:22 alles ok
9 mrt 2024 om 20:33 Eten was lauw en erg kleine portie voor een large
7 mrt 2024 om 20:53 vlot en snel. maar de geleverde maaltijd kwam niet overeen met wat er besteld was. eerder een fout van Bavet dan van Takeaway natuurlijk
31 jan 2024 om 20:55 Lekker. Minder dan verwacht voor een large. Qua smaak zit je goed, maar voor deze prijs zou het eigenlijk meer moeten zijn.
10 jan 2024 om 11:17 Was een zeer kleine portie extra saus voor die prijs..
21 dec 2023 om 21:50 Veel te kleine portie voor een Large waardoor ook veel te duur 67€ voor 2 L en 1 normaal is dan wel heel veel als je het verschil bijna niet ziet Spaghetti niet goed doorgekookt
4 dec 2023 om 16:03 De porties zijn te klein (geworden). Voor die prijs verwacht je meer. Smaak is lekker, maar je hebt niet genoeg gegeten. We vroegen 1 portie volkoren pasta, maar die was er niet. Ook te weinig porties kaas en ajuintjes (maar 3 ipv 4). Slordig!